Lata j’vlar

Sent i går kväll lade vi sista handen till Ulf Kristerssons artikel på DN Debatt. Det är ett nederlag för svensk demokrati när såssarna med hjälp av sin samarbetspartner Sverigedemokraterna tvingar regeringen att undergräva Arbetslinjen.

Ingen människa är sjuk i mer än ett år. Det finns ingen medicinsk grund för det – då är man lat helt enkelt. Eller såsse. Sannolikt både och.

Jag läser dagens Mitt i Östermalm, vilken bekräftar vad vi på partihögerkvarteret redan anat: Ju mer borgerligt ett samhälle är, ju lägre blir arbetslösheten. På Östermalm och Norrmalm, där vi moderater har drygt 50% av rösterna, ligger arbetslösheten under 2 procent!

En ren slump? Skulle inte tro det.

Vi moderater kommer att slåss för Arbetslinjen i valet 2014.

Annonser

3 Responses to Lata j’vlar

  1. Det är väl bara att exportera det framgångsrika konceptet till resten av landet. Vi väntar med spänning 😉

  2. Louis Cypher says:

    Du har helt rätt, Carl-Fredrik. Därför är det också helt rätt att som Reinfeldt i sitt fantastiska Agenda-framträdande, vägra tala om några som helst insatser från statligt håll för att främja arbetstillfällen, annat än den redan sänkta hamburgerskatten. Allt annat vore såssigt.

  3. Louis Cypher says:

    Jag börjar ana ett demokratiskt problem i hur väljarstrukturen ser ut i landet. 45% är lata såssar av födsel och ohejdad vana. 45% är skötsamma borgare. Men de där 10 procenten vindflöjelväljare i mitten (som röstar efter dagsformen eller plånboken eller Gudvetvad) som slutligen bestämmer var makten ska hamna… Så länge de ansåg att jobbskatteavdrag verkade mest fördelaktigt var väl allt frid och fröjd. Men nu verkar det ju som att de tror att Lövfen och hans såssegäng kommer att ge mer… Att sådana principlösa egoister, som röstar mot bättre vetande, ska ha en avgörande påverkan på hur vårt land ska styras!? Det känns inte stabilt. Jag ska tala med Schlingan om att göra något åt det där vid nästa strategimöte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: