Ett gott skratt

Fredag morgon på partihögerkvarteret – vi har fått oss ett gott skratt efter att ha läst tidningarna. Det vill säga alla utom Sofia Arkelsten, hon muttrade bara vresigt och försvann.

Pladdergökarna på Timbro är ute och far igen. ”Alliansen på väg att tappa greppet”, skriver de i Expressen, för att få uppmärksamhet. De har väl något seminarium de behöver få besökare till. Ett jättelyft för S trumpetar den vänstervridna pressen ut. Ja, vad annars – efter Juholts fataliteter kan den knappast gå annat än upp.

Tröttmössorna på Demoskop har tappat greppet. De har inte koll på dagsaktuell politik, de förstår inte att vi moderater älskar människor.

Tröttmössorna på Demoskop är snarare de som tappat greppet. De har inte koll på dagsaktuell politik, de förstår inte de politiska underströmmarna i landet. De vet inte att vi moderater älskar människor.

Svenskarna har tröttnat på regeringens bristande reformvilja påstår Markus Uvell, vilket visar hur dåligt Timbro förstår sig på den urbana medelklassen och moderaternas kärnväljare. Inget är så farligt som politiska visioner för ett land. Svenska folket har rätt att känna sig trygga med jobbskatteavdragen.

Dessutom har vi visioner: Moderaterna är vår tids arbetarparti och vill ge fler människor större frihet och möjligheten att stå på egna ben. Därför vill vi sänka skatten för alla. Vår vision är att låta varje människa växa i sina styrkor och i solidaritet med varandra och låta alla nå sin fulla potential.  I dagens Sverige bär alltför många människor på känslan av att inte komma till sin rätt. Vi utgår alltid från medborgaren, den växande människan. Alla ska vara lika inför lagen och ha samma rättigheter.

Här på partihögerkvarteret tar vi Timbros pladder med ro.

En dag som denna borde vi alla i stället glädjas åt den nyfödda prinsessan. Hon är ju för söt.

Annonser

5 Responses to Ett gott skratt

 1. Kenneth says:

  Att sociademokraterna går framåt beror på att dom vill leverera riktiga jobb. Reinfeldts arbetslinje leder till meningslös sysselsättning och fler miljonärer som bekostas av skattebetalarna. Jobbfabrikens grundare och Blatteförmedlingens vd Ivan Daza är entreprenör i en framtidsbransch: långtidsarbetslösa i fas 3.

  2009 tjänade han 952 000 kronor – 531 000 kronor i lön och 421 000 kronor i aktieutdelning – från Blatteförmedlingen AB och moderbolaget Ravolution AB.

  http://lotidningen.se/2011/02/18/foretaget-tjanade-27-miljoner-pa-fas-3/

 2. Louis Cypher says:

  ”Ipsos” har gjort den här ”Jättelyft för S och ras för M”-undersökningen. Vad är de för gökar? Aldrig hört talas om. Låt undersöka om det inte går att begränsa antalet opinionsundersökningsföretag. Det är inte bra för det fria, politiska samtalet att en massa felaktiga siffror får fara runt så här, helt okontrollerat.

 3. Sara Svensson says:

  Panik i moderatlägret, Varför? Dom har inget att komma med längre, moderaterna har nått vägs ände, eller om man vill inlåsta i ett hörn!

  • Louis Cypher says:

   Ta det lugnt, Sara. Fortfarande röstar var 3:e svensk på killarna i hörnet. Nu ska jag och Schlingman – eller Schlinmen som vi lite populistiskt funderar på att gå börja skriva – fundera lite här. Kanske damma av det gamla jobbskatteavdraget, eller nåt. NÅNTING får vi ju hitta på. Verkar ju som att såssarna hittat lite folk som inte är kompletta idioter. Ja, förutom Vonkan och Baylan och Carin ”Butlern” Jämtin och Ylva, då. Det dököttet verkar man inte kunna bli av med, hur många PL man än avverkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: